top of page

SAMARBEIDSPARTNERE

KPMG er et internasjonalt nettverk av revisjons- og rådgivningsselskaper med mer enn 227.000 medarbeidere over hele verden i 146 land.

I Norge har KMPG om lag 1650 dyktige og engasjerte medarbeidere fordelt på 23 kontorer rundt om i hele Norge. Som et tverrfaglig kompetansehus tilbyr de tjenester innen revisjon, rådgivning, skatt, avgift og forretningsjuss. KPMG har erfarne fageksperter innen en rekke områder og sammen med bransjekunnskap og lokale ekspertise, hjelper de kunder med å skape verdi.

Kundene spenner fra små- og mellomstore bedrifter til mange av Norges største virksomheter, inkludert børsnoterte selskaper. De bistår også mange offentlige virksomheter og etater - og hjelper frivillige organisasjoner.

ØSF er linjeforeningen til økonomistudentene på bachelornivå som tilhører Handelshøyskolen ved Universitetet i Stavanger. 

REKOM er Nord-Europas største utelivsselskap, og vi har som mål å være en global aktør i utelivsbransjen. Vi er drevet av mennesker, og vårt oppdrag er å skape uforglemmelige øyeblikk for våre mer enn 20 millioner årlige gjester.

 

Siden 2007 har vi satt barene og nattklubbene våre på kartet, og vi har som mål å fortsette å gjøre det med planlagt vekst på tvers av begge sektorer.

bottom of page