top of page
ØSF-f.png

NY STUDENT

Som studenter har vi mye å holde styr på, alt fra timeplan og eksamen til bolig, lån og arrangementer, m.m. Vi ønsker å gjøre din studiehverdag både enklere og mer oversiktlig.

Les mer for å finne informasjon om nyttige lenker og ofte stilte spørsmål.

NÆRINGSLIV

I ØSF-styret har vi to næringslivsansvarlige, de er hovedansvarlige for hovedsponsor og andre samarbeidspartnere. Sammen med hovedsponsor og andre kontakter i næringslivet skal de opprette faglige arrangement og kurs som er av interesse for våre studenter.

STYRET

Styret arbeider kontinuerlig gjennom

høst- og vårsemesteret for å gjennomføre faglige og sosiale arrangementer for våre studenter, ofte i samarbeid med bedrifter i næringslivet. 

Les mer for å få en oversikt over nåværende styre og styremedlemmer.

OM OSS

Økonomistudentenes Forening, også kalt ØSF, er en linjeforening tilhørende Handelshøgskolen ved Universitetet i Stavanger. Det er linjeforeningen for alle økonomistudenter på bachelornivå, hvor alle våre studenter er automatisk medlem uten betaling av medlemskontingent.

 

ØSF sitt styre arbeider frivillig gjennom hele året for å gjøre studietiden til våre studenter best mulig. Noe av det viktigste vi jobber for i ØSF er samhold og engasjement mellom studentene, samtidig som vi er studentenes stemme i viktige studierelaterte saker.

bottom of page