top of page

DETTE ER ØSF

IMG_8902.jpg

Økonomistudentenes Forening, også kalt ØSF, er en linjeforening tilhørende Handelshøgskolen ved Universitetet i Stavanger. Det er linjeforeningen for alle økonomistudenter på bachelornivå, hvor alle våre studenter er automatisk medlem uten betaling av medlemskontingent. ØSF sitt styre arbeider frivillig gjennom hele året for å gjøre studietiden til våre studenter best mulig. Noe av det viktigste vi jobber for i ØSF er samhold og engasjement mellom studentene, samtidig som vi er studentenes stemme i viktige studierelaterte saker.​

Styret arbeider kontinuerlig gjennom høst- og vårsemesteret for å gjennomføre faglige og sosiale arrangementer for våre studenter, ofte i samarbeid med bedrifter i næringslivet. Samtidig har ØSF nær kontakt med Handelshøgskolen og snakker tett om forslag til endringer, tilbakemeldinger på forelesere, studieplan, fag m.m. på økonomistudentenes vegne.

ØSF avholder sosiale og faglige arrangementer hvor fokuset er å øke trivsel, sosialisering og fellesskap mellom studentene, samtidig som vi knytter våre arrangementer til studentenes læringsutbytte. Her er målet å gi studentene faglig kunnskap, best mulig kontakt bedrifter og god innsikt i hva næringslivet har å by på.

bottom of page